korisek 0 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 RUszy jakis admin swoja wielka dupe i wejdzie na codmoda[350] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kolego, jako że jestem modek to ci grzecznie odpowiem. Kozak w necie, ciota w swiecie, nie nawidze osob co potrafia tylko geba klapac i nic wiecej. RUszy jakis admin swoja wielka dupe Tak to sobie możesz mówić do kolegów, w twoim wieku nie do mnie. A admin jest "na zawołanie" wystarczy do niego napisać, zawsze jest 2/3 online. A kontakt do nich masz w profilu. Mam ci każdego wymienić zebyś na przyszłość pamiętał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wypowiedź up masz wszystko w tym temacie. Kultury troche a napisanie na sb/gg że jest ktoś potrzebny to chyba nie duży wysiłek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi