Xarabek 3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam, gdy chce połączyć sie z serwerem, wyskakuje mi komunikat:* Write iff you wanna to play in VIP (setinfo _pw your password" ) Kicked :"You have no entry to the server..podkreśle, ze vipa miałem zakupionego wczesniej, aktywowanego i wszystko smigało jak należy.wygląda jakby ktoś mi kupił VIP'a i nie dał mi hasła? hmm co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie jest przypadkiem tak, że kupiłeś VIP'a, a potem wziąłeś rezerwacje na inne hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarabek 3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie, nic zupełnie sie nie bawiłem w zadne rezerwacje. Wczoraj normalnie wbilem, pogralem wylaczylem, dzis chce wbic i takie cyrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Przepraszam, mój błąd. Kolega http://forum.cs-classic.pl/user/10820-arabek/ założył hasło na twój nick, za to oczywiście dostanie bana permanentnego na forum i serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarabek 3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czyli powinienem juz normalnie wbic?Bo nie moge sprawdzić, bo wszedłem na serwer z nickiem XarabekX bo nie moglem wejsc na swego, gdzie skiperek byl na serwerze, pytalem sie go o informacje jak to ogarnac prowadzilem z nim rozmowe, po czym po chwili mnie zbanował xDDD ach te dzieci i moc admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 tak, po zmianie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi