Xarabek 3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam, gdy chce połączyć sie z serwerem, wyskakuje mi komunikat:* Write iff you wanna to play in VIP (setinfo _pw your password" ) Kicked :"You have no entry to the server..podkreśle, ze vipa miałem zakupionego wczesniej, aktywowanego i wszystko smigało jak należy.wygląda jakby ktoś mi kupił VIP'a i nie dał mi hasła? hmm co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie jest przypadkiem tak, że kupiłeś VIP'a, a potem wziąłeś rezerwacje na inne hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarabek 3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie, nic zupełnie sie nie bawiłem w zadne rezerwacje. Wczoraj normalnie wbilem, pogralem wylaczylem, dzis chce wbic i takie cyrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Przepraszam, mój błąd. Kolega http://forum.cs-classic.pl/user/10820-arabek/ założył hasło na twój nick, za to oczywiście dostanie bana permanentnego na forum i serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarabek 3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czyli powinienem juz normalnie wbic?Bo nie moge sprawdzić, bo wszedłem na serwer z nickiem XarabekX bo nie moglem wejsc na swego, gdzie skiperek byl na serwerze, pytalem sie go o informacje jak to ogarnac prowadzilem z nim rozmowe, po czym po chwili mnie zbanował xDDD ach te dzieci i moc admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 tak, po zmianie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi