ZbieramNaWino 9 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 1.Twój Nick: ZbieramNaWino 2.Nick admina/gracza który zawinił: AdeK 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Dziś cały dzień 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Cały serwer 6.Opis sytuacji: Gracz AdeK zbugował item Płaszcz Partyzanta który mu się nie kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wybacz ale poprostu mam szczescie . Ja mam 2k monet i kupuje sobie perki i mi czesto mi wpada. Jak nie wierzysz to pisz do rybaka i niech sprawdza czy cos bugoje xD ps. obacnie jestem adminem 350 3.Admin/Gracz : Gracz <--- powinno byc admin xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja dziś miałem 1500 monet i jakoś taki szczęśliwy nie byłem by 3 razy pod rząd bodajże w pierwszej rundzie mieć Płaszcz,z reszto jutro obejrzę HLTV będzie jasne,a najlepiej niech H@ sprawdzi logi i będzie widać czy kupowałeś czy bugowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 TO NIECH RYBAK SPRAWDZI LOGI JA NIC NIE BUGUJE TYLKO KUPUJE ZA MONETY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Adek jest czysty, Nie trzeba bugować perkow. Przez 1 dzień mialem 20+ razy ak-47 i też się srali, a ja tylko kupowałem za monety lub dostawałem za zabicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Żaden bug na perki na serwerze nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi