@M@D 1 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cześć. Mam taką propozycję aby dodać do tej klasy M4 [10dmg]. Lub zamienić Ak47 na M4. Powód jest taki że mało osób gra tą klasą a jak wiadomo 80% graczy woli m4 od ak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 czy ja wiem jeśli chciałeś klasę z m4 to mogłeś sobie kupić teleportera albo diabla a chociaż jedna klasa premium niech bd z aka bo ja lubię na przykład grac z ak 47 moim zdaniem tak klasa powinna zostać taka jaka jest bo jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 NIe gram juz na cod dość trochę Ale jak killerek tak mówi to dobrze mowi ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja jestem przeciwny sam gralem aniołem i ta klasa jest OP on jest alternatywa dla diabła wolisz AK od m4 kupujesz aniołka. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Takie i było moje założenie diabeł/anioł 2 przeciwieństwa bronie też będą takie jakie były. Nie bede przecież robił wszystkich premek na jedno kopyto z takimi samymi broniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja bym proponował zostawić Ak a zmniejszyć rozrzut,powodem wyboru większości graczy klas z m4 jest łatwość gry i mały rozrzut co ułatwia rozgrywkę,biegając z AK na fullu nawet z szczęściem ciężko trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zostaje taki jaki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi