ajmi1 105 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nick:ajmi Link do SSów:Nie ma Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ajmi ==== Zbanowane IP : ==== Admin : dAmian ==== Powod Bana : demko na forum w ciagu 24 h od Sikora ==== Wygasa : Nigdy ( od 06/24/2014 - 23 : 16 : Serwer:FFA Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=47320 IM WAITIN` FOR YA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Demko nadejdzie. Zbanowany zostales na prosbe Sikora. Jak rozpisze to wstawi. Ma na to 24 h. Ale powinno sie pojawic niedlugo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Luzik ^^ nie moge się doczekac dawno sie nie bawiłem w te demka (ahhh te stare czasy anticheat XD) poczekam lecz mam nadzieje ze bedzie szybciej niz te 24 h i jak mówisz niedługo ROUND NUMBER FIVE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Demko ode mnie (może pokrywać się z demkiem Sikora, jednakże on posiada demo od początku mapy dd2): http://speedy.sh/XeVEa/DEMO-Ajmi.rar Akcja zaczyna się od 15:00 Najciekawsza scena z demka od 15:35. Jak wspomniałem wcześniej, lepiej poczekać na całe demko Sikora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 bedzie wrzucone jeszcze dzis albo lekko po 00.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ShaD 15:35 Co tam masz ciekawego?XD normalne kille za pleców XDDDDD AHHHH już sie nie moge doczekac nexta <3 To troche wyglada jak : "FUCK!! SS`y ma czyste skurczybyk to może demo go załatwi?" (NOPE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 1.47 przeskok na model? 4.00 machniecie nozem (boost jakis) i model 4.32 skrzynka przed b? 5.45 i znow super speed po nozu 6.40 i pozniej resp tt migniecie m4 (cos przestawiamy? choc moge ja miec buga) i od razu pozniej zawsze noz na wybieganie a tu nagle m4 w reku i kill 7.52 skillowy bh (no ale to mozna jescze przymknac oko) 9.17 slyszal dlugą ale pozniej znow dziwny przeskok albo ja się poprostu mylę 9.47 wejscie galą i wlaczcie sobie na 1/4 jaki skok na sciane gali/model mu robi pozniej wycofuje celownikiem i zbija za smoke na dolnym ale to akurat slychac tupanie no i pozniej kill na gali. (moim zdaniem najbardziej smierdzaca akcja) no i reszte sobie oblukajcie do konca Kolega widać ze ogarniety w miarę no ale palić się no bez przesady no i mogę się mylić nie twierdzę, ze nie ale juz na inferno i wescie mi smierdzialo. Pozdrawiam i bez spiny proszę. Sikor a tutaj linkuje: http://www2.zippyshare.com/v/85968726/file.htmli ziomus nie napinaj się tak bo pękniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 czy tylko mi to demo tak troszke przycina? 1.47 przeskok na model? - kolego jaki przeskok na model XD normalne celowanie geez 4.00 machniecie nozem (boost jakis) i model - XDDDDDDDDDD 4 razy NIE panu już podziękujemy boost XD jakis randomowy lag czy cos 4.32 skrzynka przed b? - O co chodzi czy ja czegoś nie wiem XD co banie bedzie ze jakiś czit XD? 4 RAZY NIE 5.45 i znow super speed po nozu - boże widzisz a nie grzmisz ahh te sh predkośc swiatła !!! demo przylagowane ... 6.40 i pozniej resp tt migniecie m4 (cos przestawiamy? choc moge ja miec buga) i od razu pozniej zawsze noz na wybieganie a tu nagle m4 w reku i kill - ja tu nawet nie wiem co powiedziec ... XDDDD tak samo takie akcje sie zdazaja kazdemu po min 10 razy na mape ^^ i wgl zawsze wyciagam tam broń czy bliżej czy dalej zawsze ... 7.52 skillowy bh (no ale to mozna jescze przymknac oko) - ale to jest jakas parodia tak? XD hmmm dzieki ziom zawsze myslalem ze moje bh jest do dupy po mojej przerwie od cs`a ahh podbuowałes moje ego XDDDD auto bh mrrrr 9.17 slyszal dlugą ale pozniej znow dziwny przeskok albo ja się poprostu mylę - mylisz jest przeskok bo demo po prosty laguje!!!!! nawet podczas tego przeskoku model ct przestał sie ruszac bo są lagi .. i tak btw gdy bym miał serio takie aima z takimi przeskokami to bym wgl nigdy full auto nie mogl robic bo ciagle by bania była ale robie dlaczego?? bo lagi ... 9.47 wejscie galą i wlaczcie sobie na 1/4 jaki skok na sciane gali/model mu robi pozniej wycofuje celownikiem i zbija za smoke na dolnym ale to akurat slychac tupanie no i pozniej kill na gali. (moim zdaniem najbardziej smierdzaca akcja) - przeciez tego kolesia widac za smokiem ... wycofałem bo słychac z trupa typka, celownik na model przypadek lol skakałem tu jak głupi i najechałem celownikiem, ty tak samo robisz 10 razy na kazdej mapie i nie zdajesz sobie z tego sprawy, kill na gali standard ciagle ktos tam kampi. A i dodam że zawsze wchodzac na gale najpier patrze w ten róg czy na shifcie czy bez i tam akcaj koło gdy sie pytałeś kolegi czemu nie wbijał bramy gdzie sie wycofałem a co miałem zrobic szarżowac na tak miałem przestrzeni na AWP? nie dzięki, w przeciwieństwie do ciebie ja myślę i jeśli ty byś biegł tam to gratuluje mózgu Ziom ja rozumiem że mimowszystko nie jesteś pewien i bez spiny no ale bez przesady okej ? XD toż tu jest wszystko na siłę tak jak byś chciał odkręcic korek od pepsi ale i tak nie dasz rady Zostawiam wam to do waszej oceny ale demo zlagowane jak nie wiem co na siłe akcje i tak naprawde nie ma ani jednej podejrzanej Na tym demie widze jedynie lagi/ściny, mózg i refleks Polecam ogladnąc całe demko warto ;d Czy ja sie spinam na ciebie? ja poprostu cisne z ciebie beke XD boost z nożem auto bh WOWOW i wgl tak przylagowane demko prosze nie zajmuj sie bawieniem w takie rzeczy jak rozpisywanie demek i łapanie cziterów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W razie czego jest hltv z tej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Raczej nie bedzie chyba potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Temat nie zostanie zamknięty jedynie na chwile. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi