Ak~cris# 1 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 1. Nick: Ak~cris# 2. Imię: krzysztof 3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6-7/105. Mikrofon(Tak/Nie) nie ( mogę dokupić)6. Składka(Tak/Nie): tak+ vip7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Ak~cris%23/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 19 lat, pochodzę z konina (wielkopolska). Zainteresował mnie wasz serwer, gracze są mili, dość fajnie się gra, chodź gdy wbije "cziter" gdy nie ma admina odechciewa się grać. Myślę, że mógłbym pomóc w ogarnianiu odpałów.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie wieczorami tak od 20 z wyjątkiem soboty12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jestem na Nie. Rzadko Cie widze na serwerze pozatym masz tylko 9 przegranych godzin.... Popraw godziny i sprobuj za jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak kolega wyżej, pograj troszkę więcej, poznaj ludzi, jak również i Ty daj się poznać innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdus~*_* 8 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zacznij więcej grać, dokup sobie mikrofon jest często dobra zabawa ;D Ja cb wgl jeszcze nie widziałem na serwie *_* no na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Odpada, po co skladasz podanie jak nie masz nawet tych 25h. Tak samo z aktywnością na forum. Nie Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Też jestem na nie ani razu cię nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Może raz Cię widziałem na serwerze, dobij godziny, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nigdy nie widziałem na serwerze. -brak steama -brak micro -mała aktywność (forum,serwer) -nie urzekło mnie twoje podanie. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie, aktywnosc. Nie widzialem Cie ani razu na serwerze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi