ForPerfecT 0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jest jedna rzecz na tym forum która mi nie pasuje. A mianowicie jest to ten oto punkt we wzorze na admina. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10) Chodzi mi o to czy jest to amxx czy amxmodmenu. Jeżeli jest to amxmodmenu to dopiszcie to w nawiasie. Jeśli jednak jest to amxx to proponuję dodać tę oto skalę: 1/10 - Nie wiem co to amxmodmenu. 2/10 - Wiem co to amxmodmenu,jednak potrzebuję pomocy w jego ogarnięciu. 3/10 - Wiem co to amxmodmenu,umiem posługiwać się podstawowymi funkcjami. 4/10 - Amxmodmenu nie ma dla mnie tajemnic. 5/10 - Umiem posługiwać się podstawowymi komendami przez konsolę (amx_ban/ip/id,amx_kick,amx_slay,amx_slap) + amxmodmenu. 6/10 - Znam większość komend przez konsolę + amxmodmenu. 7/10 - Znam wszystkie komendy przez konsolę + amxmodmenu + amx_super. 8/10 - Rozumiem budowę pluginu.Potrafię napisać prosty plugin. 9/10 - Umiem napisać bardziej zaawansowany plugin (fakemeta,engine,HamSandwich). 10/10 - Umiem pisać zaawansowane pluginy,AMXX nie ma dla mnie tajemnic. To chyba na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ciekawa propozycja. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 NIE,. po co to jest potrzebne adminowi? nie mówiąc o opiekunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Chodzi o amxmodmenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForPerfecT 0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To dopiszcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Boże widać ze nigdy admina nie mialeś : /Dotyczy amxmodmenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wystarczy zaznaczyć to, od 1/10 po 10/10 i "wyszukaj za pomocą google" kopiuj wklej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Popieram Siwulca, nie jest to w zupelnosci potrzebne a nawet jest to troche idiotyczne. Admin uzywa najbardziej amxmodmenu i nie widze potrzeby , aby na poziomie ogarnianie serwera pod wzgledem kultury znal amx od podstaw.. bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 "Ależ hejt" To jest stopień znajomości amxmodmenu, piszemy podanie na admina nie na opiekuna serwera Chyba wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Czy jakiś admin może zrobić poradnik jak sie tym posługiwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi