Sony xperia j 10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Sony xperia j 2.Nick admina/gracza który zawinił: PLNY Lala, Najarana Anka 3.Admin/Gracz : Admini 4.Data i godzina: około 14.50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AWP Shikibane, Malina (nie pamiętam dkoładnej nazwy maliny) 6.Opis sytuacji: Na początku chcę powiedzieć, że w przeciwieństwie do innych graczy każdą rzecz którą uznam za niestosowną będę zgłaszał, ponieważ chcę żeby serwer się rozwijał itd.Skarga jest na 2 adminów, gdyż mimo zgłaszania cziterów nic nie robią. dwóch graczy było odpalonych, zabijali przez ściany i same head'y zbierali. PLNY powiedziała, że są czyści, chwile później dała jednemu bana (lub dał, Najarana Anka, bo pewności nie mam). Zarzekali się że tamtych dwóch graczy nic nie ma, a jednak grali na czitach. Więc jakieś niezgodności z graczami mają i jest to dla mnie chore że pomimo zgłaszania kilkukrotnego przez wszystkich graczy dopierpo po jakimś czasie coś zrobili. Druga sprawa tyczy się znów tych adminów. Dostałem bana za to że miałem rację ( jako że mam 35 miejsce w ranku, nie chcę tracić niepotrzebnych zabójstw itp) , Krzyczałem, że muszą sprawdzać i wgl i że nic nie robią.Ban został nadany mi niesprawiedliwie. Jest na 1h. Proszę o cofnięcie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel212 1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 1. bana dostałeś od rico, grał na nicku krzywy snajper którego tak bluzgałes 2. darłeś morde na tym mikrofonie o czicie wiec dostales słusznego bana 3. tak rico jest pro i cisnie same banie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Gościu dostał bana automatycznie za klikanie przycisów "F..". My z Anką nie daliśmy nikomu bana. Siedziałam na spect i oglądałam tego który rzekomo miał wh Twoim zdaniem. Był czysty, a że Ciebie zabił 3x pod rząd to płaczesz że ma wh. Ogarnij się A co do tego, że Ty dostałeś bana to jest on słuszny, ponieważ drzesz się przez mikro o cziterach co jest zabronione i karane banem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Moim zdaniem większość adminów na serwerze to niedowartościowani ludzie którzy swoją frustracje wyrażają na graczach którzy mają coś do powiedzenia niewygodnego na ich temat, którzy cziterom tylko ssy potrafią robić,wczoraj z taką sytuacją się spotkałem z adminami ESC i Koniu którzy bardzo mało mają wspólnego z przykładną postawą admina,co do tematu admini lecą sobie w kulki zamiast przyjmować każde zgłoszenie to olewają graczy,skarga i tak zostanie za chwilę zamknięta z pseudo braku dowodów bo nikomu zapewne nie będzie się chciało oglądać dema z hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przepraszam bardzo, ale jeśli ktoś napisze o czitach od razu wchodzimy na specta (przynajmniej ja). A jesli uważam, że jest czysty to po co robić ssy? " którzy cziterom tylko ssy potrafią robić" a co my mamy innego z cziterami robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Słowo "tylko" jest kluczem i nie mówiłem tu o tobie i o Ance bo waszych błędów jak dotychczas nie dostrzegłem,chodzi o to że niektórzy admini nie wchodzą nawet na spec tylko sugerują się opinią graczy i strzelają ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 No tak, tylko skarga dotyczy mnie i Anki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wino - tak dokładnie, jestem niedowartościowaną adminką która swoją frustrację musi wyrażać na innych graczach którzy mówią niewygodnie na mój temat.Jakieś pytania?Dobra, a teraz na poważnie, jak piszesz na u@ coś to napisz to raz i zwięźle: NICK + co_ma_tam_odpalone_rzekomo i starczy RAZ to napisać, wejdę na spect i to sprawdzę.Poza tym nie muszę Wam graczom ani tłumaczyć się ze swoich podjętych decyzji, ani czy dany gracz jest czysty czy nie do końca.<----- zapraszam na gg, jak macie chęci na hejty. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mówiłaś że koleś nie ma czitow i jest czysty, a chwilę później ban... -.- Robicie z graczy debili. Ja się nie dam tak traktować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tam są drzwi, droga wolna.A tak poza tym sony, zapraszam Cię do sprawdzenia się w roli administratora, tak na tydzień.Myślę że to pozwoli Ci otworzyć trochę szerzej oczy na naszą szarą rzeczywistość i zostaniesz lekko mówiąc zgaszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 SONY CZY TY ROZUMIESZ CO NAPISAŁAM?! NIKT Z NAS NIE DAŁ BANA BO BANA DOSTAŁ AUTOMATYCZNIE! AUTOMATYCZNIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Bana gracz dostał od pluginu zwanym KSG który banuje za wciskanie podejrzanych klawiszy. Przypomnę że każdy admin jest człowiekiem i każdy ma swój czas reakcji jesli chcesz udowodnić wine kogokolwiek to nagraj demko gdzie przedstawiasz jak to 5 minut prosisz admina o reakcję a nie wyzywasz i wyklinasz na kogoś tam za co dostajesz bana dopiero następnie piszesz skargę w dowodach podajac graczy którzy nie potwierdzają tego co mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Po pierwsze to z chęcią mogę być na tydzień. Druga sprawa to usun w formie skargi to co jest w nawiasie czyli "gracze" bo patrzę że to się nie przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przydaje gdy ktoś potwierdza twoją wersje bo w tym przypadku nikt tego nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@M@D 1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Może ja się wypowiem co adminów bo wiele razy go miałem. Admin to tylko człowiek nie maszyna do wykrywania czitów. Jeszcze na takim serwie gdzie gra 27 osoby, serwery codmod są trudniejsze do ogarnięcia niż tp czy ffa. Tu trzeba patrzeć na klasę i perk jaki posiada podejżany. Wiem jak są spamowane u@ a ponaglanie jeszcze kogoś przez micro nie ułatwia sprawy. Tu nie ma co ogarniać adminów tylko trzeba ich szanować za to że pilnują porządku i uczestniczą w rozgrywce. Admini też są graczami i też chcą pograć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ric00 6 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Sony to ja grałem pod nickiem "KrzywySnajper", ponieważ podejrzewałem jednego gracza, że jest odpalony, gdy admina nie ma spect, lecz był czysty i zagrałem pod tym nickiem. Ty zacząłeś się na mnie drzeć, że mam aima, a PLN Lala sprawdziła mnie i nie dała mi ss ( najwyraźniej się pomyliłeś ). Po drugie, jeśli widzisz czitera to pisz na u@, a nie obrażasz adminów, krzyczysz przez mikro i spamujesz na say'u... Skarga bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Sprawa chyba wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi