TheSnikers 3 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Kropek jeżeli odniosles się do mojego posta wyżej pisząc, że nie zauwazyles różnicy w granatach to nie miałem tego na myśli. Mi bardziej chodziło o to, że działa to na niekorzyść VIP'a, bo dystans rzucania granatami się zmniejszy, a dążymy chyba do udoskonalenia VIP'a? Co do modeli to tak jak napisales, idzie się przyzwyczaić. Przepraszam za brak polskich znaków, ale telefon + słabe T9, nie wróży nic dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 No w sumie odniosłem się i nie Ale racją jest, że skrócenie czasu jak i odległości nie idzie w parze. To jest raczej pomysł na nie. Trzeba pomyśleć nad czym innym Może niech wybucha jeżeli dotknie jakiejkolwiek powierzchni? Oczywiście do przetestowania I jeżeli takowy plugin da się zrobić/znaleźć. Nie masz smartphona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Według mnie Vip jest idealny, ale zamiast szybciej wybuchających granatów dałbym......................................... ............................ ............................. .......... spadochron Jak szaleć to szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSnikers 3 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Kropku mam smartphona, ale niestety brak mu polskiego menu, ale wracając do tematu nie lepiej zostawić granaty w spokoju, takie standardowe dla każdego i tak jak napisał ShaD dodać spadochron? To jest w 100% genialny pomysł, a chyba każdy wie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Granaty wybuchające szybciej? trochę nie bardzo... co do spadochronu, zastanawiam się czy to nie za duże ułatwienie. hmmm... w końcu to vip, więc może jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Spadochron raczej odpada, zresztą wiele on nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSnikers 3 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Faktycznie spadochron nie daje wiele, ale jest fajnym urozmaiceniem jak dla VIP'a. Daje mu to w pewnym stopniu ochronę co jest + i moim skromnym zdaniem to jest pomysł godny VIP'a, a dodać go to jest nie problem i zazwyczaj w 100% działa sprawnie i bez zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wiele graczy pyta się czy jest na serwerze spadochron, czy zostanie on w przyszłości dodany itd. itd. więc byłaby motywacja by zakupić dla niego vipa To, że my nie widzimy różnicy i go nie używamy to inna sprawa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Szczerze to dobry pomysł, spadochron dla vipa. ShaD ma racje, to by przyciągało osoby xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Niech Damian zdecyduje z tym waszym spadochronem to go dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Granaty nie. Spadochron tak Że nikt wcześniej na ten pomysł nie wpadł. Nie daje to wiele bo lepszi gracze tego nie potrzebują ale VIP niech ma <cwaniak> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A co powiecie na opcję taką, że vip nie traci hp kiedy spadnie z wysokości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Chce wrócić do granatów. Usuńcie to, bo nie można fleszami rzucać na większa odległość bo wybuchają za prędko albo nie tam gdzie się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek` 1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 to samo z HE, wydaje mi się że leci trochę za długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jestem za spadochronem dla Vipa. Poprosze Rybaka o dodanie go na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dodany klawisz " e " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nowy Vip został już dodany na serwer. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi