OLA 11 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Co wy na to żeby utworzyć coś takiego jak jest na cod modzie itd /sklep?Kupujesz broń / defa / ammo / coś innego xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 pisałam kiedyś (troche temu nie pamiętam kiedy) na ten temat i jestem troszke na nie, ponieważ to jest jednak trochę FFA a nic cod, chociaż czasem by się przydało kupić defa w ct jak jest się gdzieś na środku mapy a paka już tyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 nie wiem czy to potrzebne np. def to od odznak masz nawet do 250 defa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Była już taka sygestia aby dodac sklep, wyszło na nie, serwer jest FFa a nie 4Fun wiec jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tez jestem za standardowym bf2. nastepnym razem pisz w propozycjach zamiast tworzyc nowe tematy bo moga ci warna wpieprzyc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 jestem za standardowym bf2 nic nie trzeba dodawać dobrze jest teraz według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Standardowy bf2 najlepszy moim zdaniem, bo troszke bez sensu sklep na srodku mapy, kazdy ma czas na kupno na poczatku rundy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ja jestem na nie, Zostawiłabym to tak jak jest, bo samo w sobie tworzenie sklepu na bf2 już nie będzie dobrą grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Na początku rundy sie ogarnia. W połowie rozgrywki będzie bez sensu kupowanie, ponieważ wiele osób będzie dokupywało he itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi