OLA 11 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 1. Nick: $> OLA <$2. Imię: Aleksandra3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Wczoraj ogarnęłam i troszkę się poduczyłam, więc dobre; 6/105. Mikrofon(Tak/Nie) - Mogę posiadać w każdej chwili. 6. Składka(Tak/Nie): - Oczywiście, że mogę się złożyć.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%24%3E%20OLA%20%3C%24/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem elokwentna, obowiązkowa, tolerancyjna i komunikatywna; składam swoje podanie, ponieważ chcę zapobiegać złu, które co jakiś czas zaszczyca swoją obecnością serwer i zakłóca dzienną harmonię wśród graczy ; ponadto uważam, że sprostam obowiązkom wynikającym z bycia adminką; wiele osób mnie zna z racji tego, że nie zgadzam się na OSZUSTWO i CHAMSTWO :bad: 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): NIE10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: jestem na nim codziennie.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Póki co nie pracuję i gram w każdy dzień, zdarza się, że siedzę całymi dniami, najcześciej gram po godzinie 15, ale też często można mnie spotkać rano, a szczególnie po 22 każdego dnia.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: od grudnia 201313. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie, nie byłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jestem na tak, Ola jest jedną z osób, z którą najłatwiej dogadać się na serwerze, sama jest b. miła dla innych. Jest też ogarniętą osobą. Niewielkim minusem jest brak steama, lecz jak wcześniej w którymś z podań pisałem, to mało który gracz na serwerze go posiada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 z tego co widze na serwerze to wydajesz sie byc ogarnieta osoba i czesto cie widuje wiec jestem na tak, tylko popraw aktywnosc na forum. z racji ze jest juz duzo adminow to niech soot da admina Oli w miejsce ktoregos innego, ktory jest nieaktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jestem takiego samego zdania co Vernon. Popraw jedynie aktywność na forum i bd ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Na tak Ogarnięta i na pewno da sobie radę w roli administratora.Z tym amx to możesz jeszcze do mnie napisać to Ci mogę wytłumaczyć czego tam nie wiesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz gg/pw . Przyjeta na okres próbny. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi