Assassini D. 1 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 1. Nick: Assassini|D. 2. Imię:Adrian 3. Wiek:18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre (9) 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie): jeśli vip to tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Assassini%7CD./193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem aktywny na serwerze codziennie. Kiedy gram dużo ludzi się kłóci i ma problemy więc chce im pomagać. Jestem pomocny i miły. Poprawiłem swoje zachowanie. Na pewno się na mnie nie zawiedziecie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:8854981 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 4-5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): rano i wieczorem rzadziej popołudniami 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsC 4 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jestem na TAK: CZĘSTO NA SERWIE KULTURALNY pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jestem Na tak Ogarnięty Zna się dobrze Nie gram juz na Cod wiec nie wiem jak się zachowuje ale myslę ze dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Na tak:ogarnięty,zna serwer ( gra często )potwierdzam że poprawił zachowanie,był już adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Neutral podanie mało przekonujące,po za tym co do znajomości amxx jestem pewny że nawet na 7 nie znasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Masz moje tak Kultura osobista jest często na serwie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jestem na TAK DLACZEGO: +STEAM. +GODZINY. +KULTURALNY. +POMOCNY. +MIKRO. +MIŁO SIĘ Z NIM GRA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Moje zdanie sie nie zmieniło, takie samo jak poprzednie twoje podania. Jedyny minus to twoja aktywność na forum. Tak godziny na serwerze, jak i każdy cie zna składka... wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekart 0 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Widać ,że ogarnia gre na serwerze ale nie wiadomo jak by to było z adminowanie. Dałbym mu szansę wykazania się przez tydzień próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś się na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi