Zduniu 3 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 1. Nick: Zduniu2. Imię: Marcin3. Wiek: 16 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/105. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Zduniu/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imie Marcin mam 16lat jestem miły, kulturalny(czasami zdarzy mi sie przeklnac ale to chyba kazdemu sie zdarza).Interesuje się piłka nożna oraz grami komputerowymi.Dużo gram na serwerz czasami nie ma admina żeby banować cziterów dlatego właśnie pisze podanie9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od13do21 mniej wiecej w tych godzinach jestem.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 +mikro+ogarnięty+często go widzę+w miarę kulturalny+godziny w jakich grasz+doświadczenie na podobnym stanowiskuNa tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Aktywny na serwie, aktywny na forum, miałeś adma. Wszystko pięknie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jest juz wystarczająco adminów, jesli sie zwolni miejsce poinformuje cie.Jak na razie na Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi