Artur:) 2 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Artur:) 2.Nick admina/gracza który zawinił: Exterminacja 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 18.28; 27.06.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/22sGC/exterminajca.dem 6.Opis sytuacji:Nadużywa pro vipa. Już mam dosyć pisania skarg i latania z demkami. Niech admini zaczną ogarniać sprawę. Tym bardziej że nie jednemu adminowi pisałem że nadużywa, ale oni to bagatelizują. Proponuje zajać się tymi provipami, bo przez to gra nie ma sensu. Temat tak wygląda dlatego,że nie mogłem inaczej wklejać. musiałęm zmienić na tryb BBCode Ps: na końcu demka exterminacja zagrał najbardziej spektakularnie. A wy mi moje podanie na admina odrzuciliście psssss. @Karol. Ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zawsze możesz złożyć drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi