ajmi1 105 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nick:ajmiLink do SSów:http://www.speedyshare.com/SSRjU/ajmizat0r.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:1209201' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== Serwer:FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=48512 hmm 5? 6? raz znowu klar to chyba powinno coś mówić... tak mi się wydaje ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Nic ci to ni zostaje jak tylko UB. Grasz bardzo dziwnie. Walisz mnóstwo HS z czego 99.9% akcji jest zaplanowana widzialem jak grasz na spect. Demko ostatnie tez masz dziwne. Zrobiłem ci Foty bo musiałem nie moge zostawiac zgloszen bez zainteresowania. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez HoFmaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 JAk ssy nic nie daja to po co je wgl robic wedlug ciebie ? SS`y wedlug mnie bardzo duzo daja pokazuja gre ze strony strikte podejrzanego i to jest bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 8 raz ssy ? i jeszcze macie jakies watpliwosci ? ogladam forum i czesto widze ze sa prosby o UB , i teraz patrze ze po raz 8 ? gosc ma dobry sprzet i dobrego skila i placzecie robiac mu ssy chociaz zawsze dostawal UB , dajcie chlopakowi pograc jak ssy wam nic nie daja to demko raz drugi trzeci tak wyrywkowo np 2 z HLTV porownac i bedzie wiadomo pzdr 5! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi