Jazdaaaaaaa 2 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Jazdaaaaaaa 2.Nick admina/gracza który zawinił: Pebble 3.Admin/Gracz : Pebble STEAM_2:0:989128776 94.75.115.31 Nonsteam Nonsteam 4.Data i godzina: 26.06.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/BBBW5/Pebble-STEAM-20989128776-94.75.115.31-Nonsteam.rar 6.Opis sytuacji: Pebble : ta?Jazdaaaaaaa : na innych mapkachUnknown command: -setlaserUnknown command: -dellaserUnknown command: -dellaserPebble : hahahahUnknown command: -dellaserPebble : ja nei skracam na zadnej mapie Ktoś taki powinien dostać bana na co najmniej tydzień a tym bardziej, jak adma nie ma to od razu skraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ban za skracanie wynosi od 1 do 3h i tego naginać nie będziemy do tygodnia tylko dlatego, że skłamał jakoby nie skracal. Siom zdecyduje czy zbanowac gracza ale raczej banowanie na 1h nie ma sensu no chyba, że dostałby bana po zobaczeniu go na serwerze-wtedy jest pewność, że odczuje bana. EDIT: Rzeczywiście pomylił mi się nick ale to dalej będzie nie fair względem innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazdaaaaaaa 2 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 dzisiaj nie dostałem żadnego bana !!! mam steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Widać,że screeny są obrobione.A po czym poznaje? Przyjrzyjcie się w nr 1 i 2 spójrzcie na szczegóły.Dopiero 3 jest mój a to z tego powodu,że robiłem skan antywirusem i myszka mi lagowała, więc się obracała..Brawo Jazdaaaaaaa, ale to nawet nie są twoje ssy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrialoff`~ 1337 1 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Potwierdzam odpowiedź pebble, screeny są przerobione na fałszywe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Osoba wyżej założyła dzisiaj konto i jej pierwszy post jest tutaj. Coś czuję, że albo to jest drugie konto Pebble albo poprosił o założenie konta koledze. Jak dla mnie ban się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja nie widzę aby były modyfikowane te SS'y.Ban słuszny który zaraz dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi