Kilerek 8 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 1. Nick:KILLEREK 2. Imię:PIOTR 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/7 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=KILLEREK&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: jestem miły,uczciwy,no i ogarniety nie którzy mnie znaja na tym serwie i też kiedy grałem wczesniej.Byłem na tym serwie adminem kiedys i myśle ze ogarnialem.Dlaczego chce zostac adminem poniewaz chce pomuc obecnym admina w ich pracy no i pomagac ludzia. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zalezy od dnia ale tak gdzies od 3 do 5 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):hmm dni robocze no tak od 9 do 12 albo i dluzej i tez wieczorami gram. w weekendy tez podobnie 12. Staż w grze counter strike 1.6 z 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak byłem 2 razy adminem wczesniej jak zaczynalem gre i potem na tym serwerze Wymagania: Ukończone 15 lat jest Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze jest Zachowanie kultury na serwerze jest Przynajmniej 10 sensownych postów na forum jest Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) jest Posiadanie mikrofonu tak mam mikro (jest) Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Często na serv, ogarnia grę. Na Tak. Tylko jak Cię najdzie faza to powstrzymaj się od tych pisków przez mikro bo całego serva nie chcę mi się mutować no i orto popraw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 jestem na tak. często na serwerze,, miły pomocny skladka mikro. ogarnięty byl juz tu adminem NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassini D. 1 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tak. Mily Ogarniety Często widze go na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jestem na TAK +Miły +Pomocny +Często gra +Mikro + No i kiedyś był tutaj adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Czemu Mam ci nie dać Tak Dam Ci ponieważ znamy się nie od dzisiaj Grałem z tobą bardzo długo i nie zapomnę jednej sytuacji Banik Za skype <3Masz Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 +ogarnięty+informuje o odpałach na u@+raczej przestrzega regulaminu+śmieszek na mikro+był już adminemna tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jestem na TAK +wiek +amx +staz +byl juz tu adminem +mikro +czesto na serwie +ogarniety +składka +miły xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Masz tak gra często Znam go nie od dziś ale on nie zna mnie bo grałem tu wczesniej na innym nicku i juz zapomniałem kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ric00 6 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Na tak + Często na serwerze, + Lubiany przez większość graczy, + Wiek, + Mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie jestem co do Ciebie przekonany ale dam Ci szansę. Napisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi