Sodus 10 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam serdecznie nie napisalem wczesniej ale teraz mam juz nowego fona i mam neta, jak co to proszę mi nie odbierać admina z powodu braku gry, gdyż nie mam aktualnie komputera ani laptopa... :/ bede miał nowego kompa dopiero pod koniec wakacji :'( nwm jak przeżyje tyle czasu bez cs :/ pozdrawiam... Sodus ps. pilnować mi dobrze serwera bo zajebisty jest <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 soldus juz sie nie moge doczekać jak będziesz mieć nowego kompa znowu będziemy wymiatać xD z moim zezem ale kij czekam nie zwłocznie i jak cos nie odbierajcie mu admina bo sodus spoko koleś i spoko admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 mrrr tez cie kocham killerek <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekart 0 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wracaj szybko bo mało coś amdini siedzą powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 ahh co do posta siwego. w zamknietym juz temacie.... Siwy nie 3 miechy naprawa kompa. tylko mi sie calkiem zepsuł tamten i czekam az mama do pl wróci. bo wraca ok 15 sierpnia. i wtedy mi kompa kupi. bo sam se teraz nie kupie nie mam tyle kasy,,,, *pozdro* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sodus spokojnie nawet jak ci zabiorą admina to Rybak pisał, że jak zaczniesz grać to ADMINA ci odda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sodus szybciej zbieraj kase na kompa xD Dozobaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 <3 na tym serwerze są najlepsi gracze których do tej pory na cs spotkałem kocham was <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 heheheheehe nie pisz tak bo sie rozryczy cały serwer xDDD i bd przez cb płakać xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Juz wam starczy popiszcie sobie na gg bo spam sie robi. Admina masz zawieszonego narazie jak wrocisz i nie bedzie ich zbyt duzo to odzyskasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi