Jazdaaaaaaa 2 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam, gram na tym serwerze 3-4 miesięcy konto na forum założyłem pare dni temu. Wchodze do AMXBans, patrzę a tam pisze (Adres IP — 78.133.198.170. Jesteś Zbanowany!!) Postanowiłem wejść w szczekóły bana. Szczegóły bana Nick TerminatorSteamID NeoBansSteamCommunity ID Adres IP UkrytyTyp Bana NiedostępnyPowód Bana ODPALWykonano 21.05.2014 - 16:17:41Długość Bana Na zawszeWygasa Nie określonoZbanowny przez SiwySteamID Admina UkrytyZbanowany na Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl Mam pytanie: dlaczego wyświetla mi sie ten ban w AMXBans, a tym bardziej że to nie moje ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 a na serw normalnie wchodzisz? I przenieś swój temat tutaj http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi