747 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 1.Twój Nick:` Vitrual-G # 747 2.Nick admina/gracza który zawinił: NaViGaTiOn 3.Admin/Gracz : NaViGaTiOn 4.Data i godzina:26.12.12 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Cs-Classic | NaVi: huj ci do tego ze mam 13lat co/ Cs-Classic | NaVi: ? ` Virtual-G # 747: po to mnie dodales ? ` Virtual-G # 747: nie potrafisz ogarnac admina ? Cs-Classic | NaVi: nie kurwa ` Virtual-G # 747: zabije Cie i kazdemu ss robisz ? Cs-Classic | NaVi: kurwa jaki ty burak jestes ` Virtual-G # 747: i patrz ta rozmowa na skardze zaraz bedzie Cs-Classic | NaVi: ty kurwa ile masz czasu u nas na servie 30min Cs-Classic | NaVi: a huj mnie to ` Virtual-G # 747: potwwierdza ile ty masz lat ` Virtual-G # 747: dobra czesc Cs-Classic | NaVi: nara ` Virtual-G # 747: nie moja liga 6.Opis sytuacji: Gram sobie i nagle dostaje bana bo zabiłem NaViGaTiOn headshotem... soryy ale nie tylko mnie banuje robi ss nie ogladajac gracza i banuje kazdego kto go zabije ;x Admin nie rób jaj że niema wzoru ... nie było ale czy to ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 to było pisane na steam? Jeżeli tak, to uważam, że PW czyli rozmowa między sobą to nie powinno być uznawane za skargę... Ważne, że admin kulturalnie zachowuje sie na serwerze i na forum, na pw może pisać co chce, takie moje zdanie...mogłeś screena dać, a nie skopiowałeś : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
747 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 problem w tym ze skarga zlozona jest z powodu robienia ss kazdemu kto go zabuje skanem lub headem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 747, admin ma prawo robić ssy kiedy chce i ile razy chce jezeli podejrzewa ze cos masz ; ) więc według mnie skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No, ale popatrzcie jak Admin się odzywa w stosunku do graczy. Czy to normalne ? Admin wyzywa graczy zróbcie coś z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ciemnomi., Bardzo dobrze mówi że PW nie jest uznawane:D dowidzenia. Do zamknięcia, i napisałem to do ciebie żebyś się odpieprzyl od mojego wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kimuras, jak już napisałam, ważne, że kulturalnie zachowuje sie na forum i na serwie. Niesłuszna można zamknąć , żeby nie było niepotrzebnych spin ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
747 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 YY to tak ja mam pytanie ? po kiego chuja jest regulamin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
po prawej 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Regulamin obowiązuje serwera i forum a nie rozmów prywatnych.Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
747 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 powiecie mi po co jest regulamin skoro H@ go nie przestrzega ? niedlugo zapanuje tutaj totalny rozpierdol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jacy H@??Skype/gg/steam/pw/ts i itp. nie podlegają skargom.PROSTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi