piw paw heada masz 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Czesc, mam taki problem.Dostalem bana nie wiem od jakiego admina bo nie pisze.Dał mi bana perma za kulture chociarz tylko napisałem "kurwa".Serwer CodMod 45k.Możecie coś z tym zrobić.Serwer mi sie podoba a dostalem perma za jedno słowo.Prosze o UB bo nic takiego nie zrobilem żeby perma dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piw paw heada masz 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Już nie potrzebuje dowiedzialem sie na ile mam bana.Dostałem na 1 dzień za "kulrure" Admin:Dr.Katana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=49289 5h gdzie masz twojego perma? Ale admin nie powinien aż na tyle cie banować, max. 3h Ale 3h dopiero po upomnieniu, banu 30minutowym > godzinnym. UB dostajesz bo nie dostałeś wcześniej bana, a o upomnieniu nie wiem. Następnym razem zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi