Sir.Hunter 0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nick:Sir.Hunter Opis problemu:Wczoraj zmieniłem Windowsa z 7 na 8 oczywiście musiałem od nowa ściągnąć steama i csa . Wchodzę na serwer i mam 800-1000 pingu niegdy nie miałem z tym problemu macie jakieś propozycje co z tym zrobić ? Screenshoty:Brak Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) :gg:26521448 Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wrócić na 7 8 to gówno. A poważnie, to jest prawdopodobnie wina aktualizacji steam, wczoraj miałem ten sam problem (chwilowy) bo sie potem znowu zatkualizował i po problemie. Ale na serwie miałem lagi, klatki. ping pewnie ponad 4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dlatego masz ping wysoki bo masz Windowsa 8 a to jest oprogramowanie beta czy coś i to nie jest jeszcze dobrze przetestowane. Wróć na Windowsa 7 bo to jest o wiele lepsze do gier i do CS.!! Źle zrobiłeś że przeszedłeś na WINDOWSA 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Hunter 0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Na innych grach nie mam tego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Cs jest bardzo uczulony na ping najbardziej odczuwalna gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jak masz gg/antywirsua to offnij I również jak moi poprzednicy polecam wrócić do 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zalecam wrócić do windowsa 7 bo na 8 nie pograsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi