asiunia 30 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nick: Asiunia ;*Wiek: 17 (18 rocznikowo)Staż gry Counter-Strike: niecały rokCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :Ile czasu poświęcasz forum?: jestem codziennie - z 2 h i więcej, zależy ile czasu mam do dyspozycjiCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Tak, ECC, BadBoY v5 i v4.2 oraz LeagueMode v3Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak, za rasz oraz ping.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Nie (chyba że administrator was interesuje to tak)Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imie Asia. Jestem z Opola. Interesuje się sportem, bardzo lubię jeździć na rowerze, biegać oraz słuchać muzyki. Składam podanie na to stanowisko, ponieważ chciałabym poznać CSC "z drugiej strony" czyli zobaczyć jakie obowiązki na mnie ciążą, jakie zadania ma administracja i osoby opiekujące się siecią. Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + / - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wszystko OK, obsługa amxbans nie jest trudna, łatwiejsze jest to niż admin Więc sobie poradzisz, a brakuje jeszcze 1 osoby i myśle że można sobie dać spokój z tym Tak, potrzebna pomoc i wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Na tak Wymagania, aktywny na forum dość często jak i na sb Tak jak Siwy jeszcze ktoś i wystarczyłoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zapraszam na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi