TheSnikers 3 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 1. Nick: <<$n!k3r$>> 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%3C%3C%24n%21k3r%24%3E%3E/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Hmmm... Głównie mam na myśli jeden cel, a mianowicie, pokazać ludziom, którzy biegają wcześnie rano lub późno wieczorem ze wspomagaczami, że nie są bezkarni. Mówiąc, że są bezkarni mam na myśli to, że o tych porach rzadko jest jakiś admin. Mam też zamiar ogarnąć kulturę graczy, gdyż spada ona często poniżej poziomu krytycznego. Myślę, że nadaję się na to stanowisko, ponieważ jestem osobą konsekwentną i mającą jasno określony cel. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Steam jest właśnie w drodze. Do 48h będzie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dużo, naprawdę sporo. Wystarczy spojrzeć w GT. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze:Wcześnie rano bądź późno wieczorem ; Weekend: Po trochu o każdej porze, ale na steam będę dostępny ciągle, więc pisać można cały czas. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Około 5 lat z czego ostatnio przerwa prawie roczna 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak. Wymagania: Ukończone 15 lat - Jest. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - Jest. Zachowanie kultury na serwerze - Przeklinam, ale nigdy nikogo nie obraziłem. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Jest. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - Jest. Posiadanie mikrofonu - Jest. Pozdrawiam SnikerS -.^ @Dudek P56 Jak mogłeś mnie widzieć skoro Twoje wykresy w GT (Pierwsze bodajże 5 nicków ze słowem Dudek) nie pokazują nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 I po co te kolory ? Razi w oczy odechciewa sie czytac -.- Jak dla mnie nie widzialem go zbyt duzo razy. Brak steama ( w drodze ale na ta chwile go nie ma) - wiec NIE Z kultura za wesolo nie jest - +/- Na ta chwile jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 hm, jak bym Ci dała szanse. Ale jednak dopiero po dostarczeniu nam Sida. -wiek -ogarnięta pisownia -często widziany na sewerze -ostatnio mało adminów. -składka Co do kultury to na pewno posiada szacunek do innych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wieczory są raczej spokojne, bo z tego co widzę zawsze ktoś bywa na serwerze. O rankach nie mówię, bo z tym różnie. Pytanie, od kiedy grasz na ffa? Od 24.06 patrząc na gametracker? Dziś 30.06 - Tydzień..? Z tym podaniem to bym poczekał i złożył go jeszcze za tydzień, by przynajmniej były te 2tyg. Przez ostatnie sytuacje, które miały miejsce na forum/serwerze poczekałbym z ostateczną decyzją. Na razie na Nie, poczekam. PS: Niebieski źle się komponuje z zielonym @Edit. Krroopek. gdyby każdy co spełnia wymagania mógł zostać adminem, nie potrzebne byłyby jeszcze Nasze głosy/zdania na ten temat. Wymagania to minimum do złożenia podania.. a jak ono zostanie rozpatrzone, zależy od Opiekuna. "Luka w wymaganiach. Nie lepiej to sprostować i dodać takie wymagania niż pisać tezy nie poparte konkretnymi argumentami? :)" To nie tezy, tylko fakty (spójrz gametracker) oraz Nasze osobiste zdanie. + według mnie takie stwierdzenia zacznij tworzyć dopiero wtedy, gdy sam zaczniesz grać na FFA dłużej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 To samo co natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jestem na TAK. +Wiek. +Kulturalny +Pomocny +Przyjazny +Często cię widzie na serwerze. Dostarcz Sida. I zakup też Steam przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Sprawdzić zawsze można Poczekałbym jak w/w na Steam i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 To ja powiem tak a raczej napisze Jak przyjdzie steam to pogadamy i za krotko jesteś na serwie chociaż godziny odpowiednie masz. Jestem na nie. Napisz podanie za tydzień przynajmniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dziwne, wymagania spełnia ale za krótko gra? Gdzie jest napisane, że przynajmniej 2 tygodnie powinien mieć konto na forum czy grać od dwóch tygodni? Luka w wymaganiach. Nie lepiej to sprostować i dodać takie wymagania niż pisać tezy nie poparte konkretnymi argumentami? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 odswiezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSnikers 3 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Niestety, ale proszę o zamknięcie tematu. Znalazłem pracę w Warszawie i w domu będę tylko 2 dni w ciągu dwóch tygodni, co oznacza, że nie będę mógł poświęcać czasu na pilnowanie serwera. Z forum nie znikne, ale z serwera na jakiś czas niestety tak. Pozdrawiam Snikers. P.S Tym osobą, które trzymały za mnie kciuki, obiecuje, że moje podanie kiedyś tutaj wróci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi