Kuruś #1 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 niestety admin Bruno dal mi bana na ssy ale mi ich nie zrobil wiec nie mam jak wrzucic. tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Po pierwsze to zastosuj się do wzoru, po drugie jeżeli dostałeś ss'y musza one być są poradniki gdzie je znaleźć. Masz czas 24 h od dostania bana na wstawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ja Ci ss'ów nie dawałem nawet mnie na serwie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=49973 Z tego co tutaj jest napisane wychodzi, że jednak zrobiłeś chyba, że inny admin podszył się pod Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 To kto to banował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi