Kapollo 1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nick: ` Ka[POL] ; DWiek: 19 Lat Staż gry Counter-Strike: Około 6 lat gry z krótkimi przerwami ; )Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie, ale łatwo go pojąć =,=Ile czasu poświęcasz forum?: Forum rzadko, częściej serwerCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Jestem z siebie dumny, nigdy nie cheatowałem w counter strike ! ; )Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Raz dostałem permamentnego bana, nie słusznie zresztą Doświadczenie na podobnym stanowisku: Śmiesznie to zabrzmi ale bywałem moderatorem, adminem na innych grach, forach Informacje o sobie lub uwagi: No więc.. Podanie wysyłam, ponieważ jestem bardzo często na serwerze Only DD2. Wiem co tam się dzieje, znam wielu graczy i ich biernie obserwuje. Owszem, może i zadatki na admina mam znikome, ale nie ma rzeczy niemożliwych.. Co ważne, jestem także nocnym graczem i bywam w godzinach 23:00 - 02:00 kiedy inni admini śpią więc myślę, że to może tylko pomóc serwerowi.. W razie niedomówień można dopytać innych adminów, znają mnie i mogą powiedzieć coś o mnie.Pozdrawiam Kapol ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi