Ilonez 779 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nick na forum: IlonezWiek: 17 niedługo ;>Staż na Forum: Od listopada 2013Znajomość Regulaminów: Znam dosyć dobrze, gdyż nie raz już je czytałam i wpoiły mi się w główkę.Czas jaki możesz poświecić na forum: Na pewno ponad 2h dziennieZnajomość funkcji Moderatora: Wiem na czym to polega i z czym się to je, więc nie będzie mi to raczej sprawiało problemów ;>.Dlaczego ty?(Kilka argumentów): No cóż, jestem na tym forum nie od dziś. Nie jestem raczej osobą konfliktową. Znam zasady ortografii. W jakimś tam sensie pomogłabym sieci. Myślę, żebym się sprawdziła, ale to nie ode mnie zależy ;D. Na pewno nikogo nie traktowałabym ulgowo tylko dlatego, że go lepiej znam. I się pochwalę, że warna jeszcze nie zarobiłam .Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Mam, aczkolwiek czekam na zmiany jakie są przewidziane w najbliższym czasie na forum i dopiero wtedy uznam czy te moje pomysły będą pasowały i się wypowiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Dziewczyna wydaje sie symatyczna. Jest juz z nami dlugo , chce sie rozwijac:) Ja jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Modków na razie wystarczy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi