asiunia 30 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) 1. Nick: Asiunia ;*2. Imię: Asia3. Wiek: 17 (rocznikowo 18)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bdb5. Mikrofon(Tak/Nie) Nie6. Składka(Tak/Nie): Była już płacona.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Asiunia%20%3A%29%20%3B*/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jak na innych serwerach, chcę pomóc graczom aby im się wygodniej grało (bez cziterów) oraz aby panował porządek i kultura 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dziennie ok 2h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Przez okres wakacji raczej nocki. 23 / 24 + ... podczas szkoły raczej wieczór 18 / 19 +12. Staż w grze Counter Strike 1.6: niecały rok13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, obecnie bf2 oraz cod350lv Edytowane 1 Lipca 2014 przez asiunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 55 minut przegranych? To nawet nie jest godzina. Masz już admina na 2 serwerach więc tam pełnij funkcję. Nic na siłę, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dokładnie. Ogarniaj swoje miejsce, Nam tu wystarczy, potrzebni ze sporą ilością czasu u Nas. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Na Nie popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A to nie jest tak, że był reset GT i dlatego ma tyle minut?xd Bo mi się wydaję, że dlatego. Jeśli są potrzebni admini to jestem na tak. Ogarnięta, wymagania (oprócz tych h, ale to już na początku mówiłam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Kojarze z forum, ale na serwerze Cie nie widzialem wiec jestem na nie. Pograj troche, daj sie poznac ekipie i aplikuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Przecież był reset GT. Jeśli potrzeba tam adminów, to jestem na tak. Masz admina na 2 serwerach i sobie radzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi