Kostek#1 24 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam mam pomysł który w sumie jest możliwy do zrealizowania. Przechodząc do sedna sprawy chodzi mianowicie o to aby każdy serwer został przedstawiony w reklamie "serwerowni".Gracze / Administracja z wszystkich serwerów mogli by nadsyłać ciekawe akcje z serwera do opiekuna.Klipy były by zbierane do określonej daty po czym zostały by nadesłane do wyznaczonej osoby która potrafiła by fajnie to posklejać w całość.Piszcie co myślicie o takiej sprawie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Reklamy pisemnej połączyć się nie są ale video tak-dobry pomysł, Ilonez reprezentuje deathruna ! Przejdzie tyłem żeby było ciekawiej, nie Ilona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Pomysł bardzo dobry. Problem tylko ze znalezieniem osoby, która zajełaby się sklejaniem tego wszystkiego. Ciapaty to ty jesteś od popisywania się, więc zostawiam to tobie ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Pomysł bardzo fajny. Ja chętnie nakręce coś na bf2, pytanie tylko, czy HLTV czy osobnym programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 @Warklad Lepiej nagrywaj frapsem po 30sek. (darmowa wersja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Już wiele razy były takie pomysły i przydałby się konkretny profesjonalny filmik promujący serwery. Ale wątpie w to że ktokolwiek to zrobi zawsze te osoby które sie deklarowały i podejmowały jakoś się "wytracały". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 W sumie to mógłbym się czymś takim zająć, ale jak wrócę z Polski jakoś 25/27 lipiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To nie wiem jeżeli piszecie się to niech ktoś "ważniejszy" potwierdzi to w jakimś oddzielnym temacie czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No to nagrywajcie jakieś "dobre" akcje z hs'ami i wrzucajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja moge nakręcić cos z CoD'a 45 ale wątpie żeby było to coś nadzwyczajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xRealx Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dobry pomysł tak jak Yoshino spróbuję coś nagrać z Cod`a 45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Spróbuję nagrać coś z 45k. Ale ziomus na następny raz pisz to w propozycjach a nie w reklamach, ponieważ reklama to reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi