THATROTTEN 0 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nick: THATROTTENLink do SSów: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : THATROTTEN[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 43215358 '[AMXBans] ===============================================Serwer: ONLY DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=50383 ja rozumiem ,że akcja była dziwna xd bo była ale strzeliłem sobie tak randomowo tak jak się skanuje jeśli ktoś podkłada pake noi zabiłem admina , za to automatycznie bez ss bez sprawdzenia ban.. no prosze ja was.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Wysile się i pobiorę demko i opisze ten właśnie moment. Wcześniej już były skargi na Ciebie kolego, ale to już było przegięcie pały, żebyś mnie sprzątnał z długiej przez ścianę, gdy podłożyłem pakę na BS B. Na prawdę mi się nie chce wierzyć. @@ Edit: Link do demka: http://speedy.sh/wwFM6/mala.demZdarzenie : 10 minuta demka, perspektywa Zbanowanego gracza, oraz moja. Przypadek? Nie uważam tak. Czekam na wypowiedź kogoś z UB Teamu. @@Edit2: Wstawiłem to demko, ale gdy PO WSTAWIENIU je odtwarzam u siebie nie widać gracza zbanowanego, widać jak tylko ginę. Jest ktoś mi to w stanie wyjaśnić? xD @@Edit3: xD Czat gracza "Fuzja" + Gdy zginę, natychmiast przerzućcie na "Tryb kamery WOLNY" - ujrzycie przebiegającego na respie CT - to gracz zbanowany, jeśli nie będzie perspektywy gracza z prośbą o UB. Edytowane 2 Lipca 2014 przez BCN #Malaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THATROTTEN 0 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 W cs gram od kiedy pamietam chyba od 9-10 roku życia jak dostałem kompa.. teraz miałem roczną przerwe ale nawyki zostały i pamietam gdzie się kiedy strzela. widziałem ,że pake podłożyłeś więc po prostu strzeliłem tam gdzie mogłeś stawiać. Jeśli po 1 przypadkowej akcji banujesz od razu bez ssów to pozdrawiam, to że są skargi na osobee która ma staty 6:3 to już też jest śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 W takie przypadki nie wierzę, jesteś pierwszą osobą, która tak do mnie "strzeliła" od 10 lat mojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THATROTTEN 0 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 no to widać grałeś chyba na botach.... może w końcu jakaś osoba ,która ma do tego uprawnienia zająć się tą sprawą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Na tym Demku nie widać żadnych akcji które podchodzą pod czitowanie a już na pewno pod Aima. Gracz czysty = UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi