Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Siema otóż moim problemem jest ten gametracker.O co chodzi?Czy on się resetuje?Jestem niezadowolony z tego powodu że mam przegrane na tym serwerze gdzieś 8900 minut a teraz pokazuje mi około 90 minut.Ktoś się wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Przez konkurs został zresetowany ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja również z tego powodu jestem nie zadowolony...miałem koo 25000min przegranych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Godziny zostały zresetowane z powodu trwającego konkursu, ale jeżeli chcesz startowa na admina to nie ma problemu, możesz pisać. Ja sprawdzę wcześniejszy zapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Karol dziękuję za wytłumaczenie tego,bo nagle nie wiedziałem co się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi