Ilonez 779 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To taka drobnostka, ale dosyć irytująca. Gdzieś to już widziałam, ale nie pamiętam gdzie. Mianowicie mógłby być umieszczony w jakimś ustronnym miejscu licznik, który pokazywałby ile zostało lików do rozdania. Bo tak rozdaję, rozdaję i nagle myk i już nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Przydałoby się takie coś albo poprostu gdzieś napisać ile mamy like do rozdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 dobry pomysl lepiej napisac ile jest i juz po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pomysł odpada. Dla mnie jest on głupi. Przepraszam że dopiero teraz tutaj pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi