Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nick: Classic Team GemciuWiek: 14 latStaż gry Counter-Strike: 5 lat z przerwamiCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie, uczę się ale jest to łatweIle czasu poświęcasz forum?:Bardzo dużo, 16 dni 20h onlineCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tokyo Drift v1, w rozpoznawaniu czitów mam dobre/b.dobre doświadczenie.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Miałem jednego warna i kilka banów, raz ss'yDoświadczenie na podobnym stanowisku:Brak, ale jak wspomniałem jest to chyba nawet łatwiejsze od Admina.Informacje o sobie lub uwagi: Na imię mam Tomasz mam 14 lat, interesuje się informatyką i sportami m.in siatkówka, udzielam się na forum dużo moim zdaniem ale chcę otrzymać tą rangę ponieważ na forum jestem bardzo często a Majkiego nie ma Siwy ma modka więc ogarnia dużo pewnie, soot ma opiekuna więc też pewnie nie zawsze ma czas a ja można powiedzieć nołlajfie na forum. Mówię oczywiście że Siwy i soot też dają z siebie dużo. Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 No ja się jak najbardziej zgadzam. Jeśli będą z tego korzyści dla graczy ubiegających się o UnBana, "wyręczenie" Siwka i pozostałych z tego obowiązku, to jestem na TAK. Nic przeciwko nie mam. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi