ajmi1 105 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nick:ajmiLink do SSów:nie maWycinek z konsoli(bez IP)*:nie maSerwer:FFALink do bana: tez nie znalazłem xd Sprawa wygląda tak że wszedłem na server po wybraniu drużyny dostałem kicka i coś tam pisało fake player i protocool tyle pamiętam i teraz mam server nie odpowiada i nie wiem o co chodzi a jak chce przez conosle wejsc to pisze: You have been banned from this server. :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Podaj mi swój sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 STEAM_0:1:1209201 ale nie wiem czy ban na sid czy co to, bo na ns tez nie moglem wejsc Ok już moge wejśc na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Na jakim nicku wtedy grałeś? Bo mam bana ale na nick AJMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 grałęm pod nickiem ajmi xd taki jak na forum ale juz moge wejsc na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi