Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam, Szukam na szybko 4 osób na posadę admina. Proszę pisać podania według wzoru pod tym tematem, nie ważna jest liczba godzin. Interesują mnie osoby, które grają w cs;go, a nie takie, które siedzą na nim raz na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 1. Serwer: CS:GO2. Nick: Blancik 100g_^3. Imię: Daniel4. Wiek: 155. Znajomość sm(0/10): No takie 5-6 ;p znam kilka najważniejszych komend 6. Ilość czasu na forum: kilka dni 7. Mikrofon: Mam8. Opisać siebie: Na imię mi Daniel, wiek 15 lat. W cs'a gram już długo, interesuje się komputerami.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Potrzebni admini którzy grają co dziennie, więc mogę spróbować 10. Kontakt: GG/Steam/FORUm11. Steam ID: STEAM_0:1:403302712. Co zrobisz gdy: NO to ... -Ktoś używa dopalaczy: Banuje -Gdy ktoś nadużywa micro: Upomnienie, jeżeli nie pomaga banuje do 30 min. -Nadużywa Kultury na serwerze: Upomnienie, nie pomaga ? Ban ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1. Serwer: CS:GO FFA2. Nick: snoxi3. Imię: Adam4. Wiek: 17lat5. Znajomość sm(0/10): 9/106. Ilość czasu na forum: około 63dni7. Mikrofon: Jest8. Opisać siebie: Każdy mnie chyba zna więc nie muszę 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo tam się grać nie da10. Kontakt: gg/pw/steam -> wszystko w profilu 11. Steam ID: Dodam potem bo teraz coś mi z cs się dzieje 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: ban perm, demo póki co -Gdy ktoś nadużywa micro: ostrzeżenie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze: ostrzeżenie/kick/ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 1. Serwer: CSGO2. Nick:YeS?3. Imięławek4. Wiek:17 Lat5. Znajomość sm(0/10):5/106. Ilość czasu na forum:Troszkę jestem już 7. Mikrofon:ON.8. Opisać siebie:Lubię Motory <3 Lubię grać w cs 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:A tak bo nie raz wbijam na go i czity 10. Kontakt: GG ;3914628111. Steam ID:STEAM_0:1:5950107412. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Zbanuje ssy -Gdy ktoś nadużywa micro: Ban 5 minut potem 30 -Nadużywa Kultury na serwerze:Kick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 1. Serwer: CS:GO2. Nick: kropka. ;*3. Imię: Klaudia4. Wiek: 205. Znajomość sm(0/10): 6/106. Ilość czasu na forum: Na forum co prawda jestem od niedawna, ale coraz bardziej przywiązuję się do classic'a ^^.7. Mikrofon: Mam ale nic nie mówię, co można zmienić.8. Opisać siebie: Interesuję się fotografią, gram w siatkówkę, w cs 1.6 gram od 5-6lat, w GO dopiero od niedawna i wciąga mnie coraz bardziej 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ, odkąd gram na classic'u jedyny admin z którym się spotkałam to -_-. Odkąd gram w cs:go przez cały czas jestem na serwerze, więc chciałabym pilnować porządku . 10. Kontakt: GG: 48382284, steam, pw. 11. Steam ID: STEAM_0:1:994018412. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Kręcę demko, po czym wklepie bana. Norma. -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie, jeżeli to nie pomoże ban od 5-30min. -Nadużywa Kultury na serwerze: Kick lub ban od 5-30min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 1. Serwer: CSGO2. Nick: Corey Graves3. Imię: Wojciech4. Wiek: 275. Znajomość sm(0/10): 9/10, coś jest jeszcze mnie wstanie zaskoczyć6. Ilość czasu na forum: narazie 2-3dni, ale jestem maniakiem, więc ilość będzie porażająca, oczywiście jeśli nic się nie wydarzy7. Mikrofon: mam, ale różnie mnie słychać, raz lepiej raz gorzej8. Opisać siebie: zainteresowania to głównie sport (piłka nożna), charakter wybuchowy, ale dlatego, że inni potrafią podnieść ciśnienie.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: wierzę, że serwer się jeszcze rozwinie, po wyeliminowaniu kilku cziterów będzie się przyjemniej grało, poza tym miałem przyjemność grać z tylko dwoma adminami, więc chciałbym powiększyć to grono o swoją osobę10. Kontakt: steam, pw11. Steam ID: STEAM_0:0:2740361112. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: no niestety skoro ktoś wchodzi na serwer z odpalonymi haksami i cwaniakuje, że jest lepszy od innych, bo inni grać nie potrafią, to tak samo ten ktoś będzie cwaniakował i pisał prośbę o odbanowanie na forum, więc w taki przypadku: zanim nie będę miał demka z mocnymi dowodami to go nie zbanuje, mając pewność, że demko wystarczy, dostanie perma -Gdy ktoś nadużywa micro: czytałem regulamin serwera, nie wiem czy on obowiązuje, bo np. zakaz wulgaryzmów, a i tak każdy bluzga, wynika to z tego, że nie ma adminow, czy admini przymykają czasem oko, staram się najpierw ostrzegać, poźniej zależnie od przewinienia lecą muty lub kicki, a na koniec terminowe lub bezterminowe bany, jeśli ktoś wraca i robi to samo -Nadużywa Kultury na serwerze: tak jak wyżej ostrzeżenie, mut, kick, ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Przyjęty, akurat czekałem na to podanie. Pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiK 1 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 <p>1.Serwer: CS GO<br /> 2.Nick: FaZiK<br /> 3.Imię: Mateusz<br /> 4.Wiek: 24<br /> 5.Znajomość sm(0/10): (9/10)<br /> 6.Ilość czasu na forum: pierwsze logowanie było wczoraj <br /> 7.Mikrofon: oczywiście posiadam taki )<br /> 8.Opisać siebie: Młody, energiczny, przystojny , kulturalny , poza cs'em gram w piłke nożną i pracuje .<br /> 9.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jest to według mnie najlepszy Polski serwer FFA. Tylko tutaj gram i jest paru znajomych. Znam Zasady gry dobrze i mógłbym pomóc w pilnowaniu jego porządku.<br /> 10.Kontak: GG: (11981416) Skype: (fazkaaa), pw, noi FB (<a data-ipb="nomediaparse" href="https://www.facebook.com/FaaaZaaa">https://www.facebook.com/FaaaZaaa</a>)<br /> 11. STEAM: STEAM_1:1:6867694 <br /> <br /> 12:Ktos uzywa dopalaczy: Oczywiscie ban perm. <br /> Ktos naduzywa mic: jest opcja ze kazdy gracz moze sobie wyciszyc dana osobe jesli mu ona nie odpowiada. a jezeli juz sa prozby o uciszenie delikwenta, upomnienie-->kick-->banik na ochlodzenie <br /> Naduzywa Kultury: upomnienie--> kick--> banik na ochłodzenie )<br /> Z góry pozdrawiam ). FaZiK</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Napisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florczanek 1 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 1. Serwer:CS:GO2. Nick:Florczanek ♥Kropus♥ (Jesli trzeba zmienie)3. Imię:Igor4. Wiek:165. Znajomość sm(0/10):8/106. Ilość czasu na forum: 1h 28m7. Mikrofon:tak8. Opisać siebie:energiczny,wyluzowany,miły,zdolny9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Che pomóc w rozwoju serwera oraz jego w ogarnianiu 10. Kontakt:Steam florek123111. Steam ID:STEAM_1:1:5941667212. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Najpierw go poobserwuję na spekcie następnie go zbanuje. -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie, jak nie podziała to kick. -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie jeśli nie podziała to ban na 5-30 minut. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pisz do mnie na PW, jak wrócę to ci go dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 @REFRESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 1. Serwer: CS:GO FFA2. Nick: naxiu/REKt3. Imię: Adam4. Wiek: 17lat5. Znajomość sm(0/10): 9/106. Ilość czasu na forum: 77dni7. Mikrofon: Jest8. Opisać siebie: Każdy mnie chyba zna więc nie muszę 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: nieogary/ trolle, ruskie 10. Kontakt: gg/pw/steam -> wszystko w profilu 11. Steam ID: podam potem12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: ban i koniec -Gdy ktoś nadużywa micro: ostrzeżenie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze: ostrzeżenie/kick/ban siedzę na serwie a niektóre dzieci naprawdę irytują wieć moge być tam adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 1. Serwer: CS:GO2. Nick: Bruno (w gt z małej jest nwm czemu)3. Imię: Krystian4. Wiek: 165. Znajomość sm(0/10): 76. Ilość czasu na forum: pare dni7. Mikrofon: Mam, ale raz działa raz nie8. Opisać siebie: Na imię mam Krystian, lat 16, moje hobby to sport, cs 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomóc w ogarnięciu serwer 10. Kontakt:Steam/Forum11. Steam ID: później podam12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Ban -Gdy ktoś nadużywa micro: upomnienie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze: upomnienie/kick/ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 1. Serwer: CS:GO FFA 2. Nick: naxiu/REKt 3. Imię: Adam 4. Wiek: 17lat 5. Znajomość sm(0/10): 9/10 6. Ilość czasu na forum: 77dni 7. Mikrofon: Jest 8. Opisać siebie: Każdy mnie chyba zna więc nie muszę 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: nieogary/ trolle, ruskie 10. Kontakt: gg/pw/steam -> wszystko w profilu 11. Steam ID: podam potem 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: ban i koniec -Gdy ktoś nadużywa micro: ostrzeżenie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze: ostrzeżenie/kick/ban siedzę na serwie a niektóre dzieci naprawdę irytują wieć moge być tam adminem 1. Serwer: CS:GO 2. Nick: Bruno (w gt z małej jest nwm czemu) 3. Imię: Krystian 4. Wiek: 16 5. Znajomość sm(0/10): 7 6. Ilość czasu na forum: pare dni 7. Mikrofon: Mam, ale raz działa raz nie 8. Opisać siebie: Na imię mam Krystian, lat 16, moje hobby to sport, cs 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomóc w ogarnięciu serwer 10. Kontakt:Steam/Forum 11. Steam ID: później podam 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Ban -Gdy ktoś nadużywa micro: upomnienie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze: upomnienie/kick/ban Przyjęci, piszcie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś 0 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 1. Serwer: CS:GO FFA2. Nick: Gu[M]iŚ3. Imię: Oskar4. Wiek: 155. Znajomość sm(0/10): 76. Ilość czasu na forum: Kilka dni, ale poprawie w najbliższym czasie.7. Mikrofon: Posiadam.8. Opisać siebie: Jestem młody, ale to nie oznacza, że jestem nie dojrzałym człowiekiem, interesuje się sportem i gaming'iem oraz grafiką. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomóc w łapaniu oszustów oraz w pilnowaniu porządku.10. Kontakt: Steam/GG/PW (Wszystko w profilu)11. Steam ID: STEAM_0:0:7923577712. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: 1.Sprawdzam na "obserwatorach" ; 2.Sprawdzam, czy nie ma innego admina, jeśli jest pytam go o jego zdanie w sprawie podejrzanego ; 3.Jeśli uznam gracza za nie uczciwego banuje pernametnie. -------------- -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie> Kick z powodem "Nie nadużywaj mikrofonu" > Ban 10-15min. z powodem "Nadużywanie mikrofonu, pomimo ostrzeżeń !" -------------- -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie> Kick z powodem "Zachowaj kulturę !" > Ban 10-15min > Ban 1-2h. -------------- Na razie mam nie dużą aktywność z racji tego, że mój laptop się "pierdzieli", ale w najbliższym czasie aktywność zostanie poprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Gumiś przyjęty. Pisz do mnie PW, po dalsze instrukcje Pozostali, którzy nie mają admina, jeśli nadaj chcecie tą funkcję otrzymać, zwiększcie swoją aktywność na serwerze. Jeśli będę zadowolony zostaniecie o tym poinformowani. @odświeżam, czekam na kolejne podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cowboy 0 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) 1. Serwer: CS:GO2. Nick: Cowboy3. Imię: Sławomir4. Wiek: 315. Znajomość sm(0/10): 96. Ilość czasu na forum: Od dzisiaj 7. Mikrofon: Posiadam8. Opisać siebie: Nazywam się Sławomir pracuję jako stolarz moje zainteresowanie to robienie dzieci no i motoryzacja9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomóc w ogarnięciu serwer jak i w rozwoju bo to co widziałem co się dziej na serwie to jakaś wielka masakra 10. Kontakt: Steam/Forum11. Steam ID: 1:0:95060504 Edytowane 1 Października 2014 przez Cowboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odświeżam Proszę o poważne podejście do sprawy. Jeśli ktoś z 1.6 by się przeniósł, to zapraszam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReLU82 0 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 1. Serwer: CS:GO2. Nick: ReLU MiNeTKA3. Imię: adam4. Wiek: 335. Znajomość sm(0/10): znam kilka najważniejszych komend 8/106. Ilość czasu na forum: kilka dni 7. Mikrofon: Mam8. Opisać siebie: interesuje się komputerami i tym co trzeba w zyciu codziennym dodam ze posiadalem serv cs 1.6 przez 2 lata a o golem gram z przerwami juz 10lat w cs9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Potrzebni admini którzy grają codziennie, bo zalwazylem ze na servie ffa niema ze prawie w ogole adma kierdy jest potrzebny10. Kontakt: 203572311. Steam ID:12. Co zrobisz gdy: ban czity , naduzywanie mikra uspokajam slownie albo mute ,obrazanie innych graczy upomnienie i kick kiedy trzeba lub obraza slowna typu polaczku cebulaczku - ban24h bo tego nie zniose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Od jakiegoś czasu jest nowy wzór podań, a widzę, że kopiujecie stary od poprzedników. Proszę zakładać oddzielny temat ze swoim podaniem, w tym temacie jedynie Ja będę pisał posty dotyczące rekrutacji, czy otwarta czy zamknięta. Przy podaniach podawajcie wszystkie informacje o które prosimy, bo widzę, że niektóre pkt. są nie wypełnione. Na dzień dzisiejszy twoje podanie Minetka odrzucam. Popraw się na serwerze, pokaż na forum i jak chcesz to napisz podanie nie wcześniej jak za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi