Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam:) Ze wzgledu na zmiane organizatora prosze o zglaszanie druzyn/ponowne zgloszenie druzyn w tym dziale : http://forum.cs-classic.pl/topic/20122-zapisy-na-mistrzostwa-cs-classic/ Nagrodami beda (dla kazdego z wygranej druzyny ) Counter-Strike Global Offensive Moga grac Steamy jak i NonSteamy Zapraszamy do wziecia udzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 A ja ?NIe dostanę tego co chcę ?My się chyba nie musimy zapisywać ?Jak jesteśmy juz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie wiem jak nazwac Cie aby nie obrazic...Moze zanim Yes napiszesz kolejnego posta przeczytaj co napisal Damian i co jest napisane w dziale z turniejem. A i odpowiem Ci na pytanie,nie jestes nigdzie zapisany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi