Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam:) Ze wzgledu na zmiane organizatora prosze o zglaszanie druzyn/ponowne zgloszenie druzyn w tym dziale : http://forum.cs-classic.pl/topic/20122-zapisy-na-mistrzostwa-cs-classic/ Nagrodami beda (dla kazdego z wygranej druzyny ) Counter-Strike Global Offensive Moga grac Steamy jak i NonSteamy Zapraszamy do wziecia udzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 A ja ?NIe dostanę tego co chcę ?My się chyba nie musimy zapisywać ?Jak jesteśmy juz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie wiem jak nazwac Cie aby nie obrazic...Moze zanim Yes napiszesz kolejnego posta przeczytaj co napisal Damian i co jest napisane w dziale z turniejem. A i odpowiem Ci na pytanie,nie jestes nigdzie zapisany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi