ImBiteYou 0 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie wiem czy kurwa szanowny adm jest lekko przyjebany i nie patrzy kto dostał ub lub nie patrzy w liste bans, ale zaczyna mnie to powoli wkurwiać. Wczoraj napisałem posta o ub za niesprawiedliwy ban znaczy się, że wszedłem na serwer NDM i Lato wpierdolił mi bana "AB". Dzisiaj powtórka z rozrywki. Wchodzę sobie na serwer i gram a tu lato znów wpierdala mi AB. Nie wiem czy ten gracz nie ma listy kto ma ub czy jaki chuj? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ImBiteYou [AMXBans] Reason : ' Aktywny ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.168.66.103 ' [AMXBans] ======================================= Proszę o wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 soot kolego, nie wiem dlaczego go odbanowałeś, skoro ten gracz został zgłoszony bo miał wh i zbanowany przez Siwego. Banuję go 2 lub 3 raz z rzędu nie chcę już 4 razu.. http://forum.cs-classic.pl/topic/20073-banleonzawodowiec-imbiteyou-kolejnie-na-wh-na-diablo-mod/ Ban zostaje, a temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wybacz mój błąd nie popatrzyłem na zgłoszenia. Lato wszystko ci wyjaśnił. Ban zostaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi