ajmi1 105 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1.Twój Nick: ajmi 2.Nick admina/gracza który zawinił: SpR!Nt * aka 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: przed chwilą 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadek admin Suchtiger ss - http://www3.zippyshare.com/v/15827980/file.html 6.Opis sytuacji:grałem sobie na mapie De_tuscan grałem grałem staty 60:3 i admin napisał "nie gram z ta pizda" :<<< ja rozumiem jakby tak gracz napisał ale admin ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Potwierdzam sam zrobilem tego ssa . Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie . Mnie fajnie bylo podwalac ? To czas na mnie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Czekam na wypowiedź admina. I ewentualne przeprosiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Tak,powiedzialem tak,ale powiedzialem tak z dużego zdenerwowania. A i przeprosilem cie na serverze,ale jeśli tak, to przepraszam po raz drugi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 ''TAK, powiedzialem TAK, ale powiedzialem TAK z duzego zdenerwowania'' Coś Ty jarał? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 XDDDDD Wcześniej tego nie zauważyłem XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wyjasnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi