*_* 89 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Przepraszam za GT, prawdopodobnie niezobaczyłem. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Składam podanie, ponieważ gdy potrzebny jest admin, czesto go niema. 1. Nick: *_* 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak. 6. Składka (Tak/Nie): Tak. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/*_*/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Wysoki 1.92m, Szczupły, błękitne oczy. Jestem ogarnięty, byłem adminem, mam steam, spełniam wymagania. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak , STEAM_0:0:2322468 ( *_*) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dni Powszednie 1-3 Weekendy 3-5 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14:30-17 Weekendy 00:00-23:59 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6Lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, na 3 serwerowniach. Przepraszam, za słabą aktywność na forum, ale zapewniam, że nadrobię to. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wymagania: Ukończone 15 lat Ukończone Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze Niecale. Zachowanie kultury na serwerze Szczerze nie zawsze(gry gra ktos perfidnie na heats, a nie ma admina), ale powstrzymuje się. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Niestety nie, ale, to szybciutko nadrobie. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Brak warnów/ostrzeżeń Posiadanie mikrofonu tak mam mikro.Posiadam mikrofon, ale nie używam ponieważ dopiero przechodzę mutacje. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) Tak, zapłacę. Edytowane 4 Lipca 2014 przez *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Nie dałeś linku do GT, słabe Amx. Najpierw nadrób to, co masz nadrobić, a potem składaj podanie. Na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem na tak lecz jedynym minusem Konrada jest to, że jest bardzo porywczy i dość często klnie po prostu jak go zabiją/ktoś kampi to obraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem na NIE - nie ma GT - konto na forum zrobione dla podania - brak 10 sensownych postów - i jak napisał Luugkiii klniesz jak cb zabiją to pewnie jak byś miał admina to byś banował każdego kto cie zabije. Nwm czy mówisz prawde w godzinach ile przebywasz na serwie bo mi COD coś laguje ale sam napisałeś, że niecałe 20godz grasz. Więc jak pisałem - na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem na nie. - słabe amx. - mała aktywnosc na forum Gdybys to nadrobil bylbym na tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Tylko Skill 0 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem na tak ogarnia grę powstrzymuje się od złego zachowania i również potrzeba adminów ale: -forum do nadrobienia -nauka amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 hmm ja jestem za okresem próbnym ponieważ -informuje na u@ o czitach i jego informacje na u@ sa dobre zna sie na czitach -mikro -skladka -no i amx 6 to wystarczy ps.popraw godziny na serwie i jak na forum jeszcze raz za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Narazie odpadasz, próbowałeś raz mnie oszukać i jednego gracza także (doskonale wiesz o co chodzi) jak zasłużysz to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi