Shikkibane 54 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 1. Nick: AWP Shikkibane 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 ( Jesli przypomne sobie to i owo bedzie 8/10 ) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak (jednak nie jestem pewien, czy zapłace ją odrazu) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=AWP+Shikkibane&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Lubie sport, głównie siatkówke, oraz gry komputerowe. Uważam, że na serwerze potrzebna jest jeszcze jedna para rąk, poza tym jestem bardzo lubianym graczem. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 3 do 6 godzin na samym serwerze w dni robocze. W weekendy moze godzinke, dwie dłużej. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 8:00-12:00, 13:00-21:00 12. Staż w grze counter strike 1.6 Około 2-3 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, na jednym serwerze. Wymagania: Ukończone 15 lat - tak Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - tak Zachowanie kultury na serwerze - tak Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Niestety nie, ale nadrabiam to, ponieważ dzisiaj dostałem telefon z dostępem do internetu, bede wiec na forum prawie cały czas . Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - tak Posiadanie mikrofonu- tak Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - zapłacę, jednak nie jestem pewien czy odrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Masz 16h, bo byl reset GT Nie ma steam, ale jest składka. Amxx też w sumie ogarnięte Myślę, że można dać Ci szansę, zobaczymy jak sobie będziesz radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem na TAK + Ogarnięty + Pomocny + GT + WYMAGANIA A i shikkibane jak sobie przypomnisz to i owo to będzie 9/10 lub 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem na TAK + Ogarnięty + Pomocny + GT + WYMAGANIA A i shikkibane jak sobie przypomnisz to i owo to będzie 9/10 lub 10/10 co do tego 9/10 / 10/10 to jest robienie swojego amx pluginy itp itp grałem na codzie jestem na tak -wymagania -spoko koleś -gt był reset ale i tak jest troche juz -myśle ze ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuckSkull 2 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 jestem na TAK -ogarniety -spoko koles -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Na Tak. Powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Praktycznie codziennie na serv, kultura, ogarnia grę, popraw tylko forum. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 jestem na TAk -wiek -mikro -skladka -amx jest ok -dlugo juz gra na serwie -spoko koles ps.mysle ze ogarnie chlopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem na tak. -amx -mikro -kultura - codziennie na serwie - idzie pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi