ajmi1 105 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 1. Nick: ajmi 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ajmi/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem czasem nerwowy ale kontroluje emocje. Chciał bym zostac adminem ponieważ siedzę dużo czasu na serwerze potrafię szybko rozpoznać czitera ponieważ sam kiedyś czitowałem już dawno temu gdy zaczynałem grac (według mnie praktycznie nie da się rozpoznać czitera samemu nigdy nim nie będąc) a przede wszystkim byłem sędzią na portalu łapiącym takich delikwentów. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:1209201 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze 8-12 i 17-22 w weekendy to tak jak teraz w wakacje w każdych godzinach po trochu 12. Staż w grze counter strike 1.6 10 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Na TAK - wiek - steam - staż - ogarniety - zglasza cheaterów na steamie - bez problemów da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ja tak samo na tak ,ogarniety i czesto gra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 na TAK -steam -ogarniety (odpaleniec ! haha ) -wiek -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 TAK Wiek Czas na serwerze Steam Mikrofon Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jestem na tak, powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Na tak. -amx -aktywny -sympatyczny -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pif Paff 0 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 ja również jestem na TAK, ogarnięty, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dałbym Ci szanse, ale byłoby to nie w porządku co do krooopka czy snikersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Na nie, ponieważ biega odpalony, nie ogarnia, jest niekulturalny oraz kłamie. Nie no ajmi botku, na tak ;d -mikro -amx -ogarnia -kulturalny -aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjety Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi