Shikkibane 54 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam Chciałem zaproponować mala zmianę co do zawadiaki. Niewiele osób nim gra dlatego proponuje zmienić mu umiejętność dodatkową. Mianowicie zamiast 1/8 na trafienie headshoota dać mu awp które zamraża na ok. 1-2 sekundy. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Zadnego zamrazania to nie diablo mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No cóż, to może jakas inna modernizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Tylko Skill 0 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Proponuję zamiast 1/8 na HS wgrania mu np 1/3 z awp albo 1/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Hmm... może np. żeby zachęcić do gry tą klasą, 1/4 HS Lub 1/2 z AWP. (Przykłady) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pytanie "z innej beczki". Po co modernizować klasy ?? Można dodać nowe. Myślę , że klasy są dobre i nie potrzebują modernizacji. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jestem za awp 1/2-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jakoś nie bardzo mi pasuje AWP do tej klasy postaci. Ale wgram na próbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi