Shikkibane 54 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam Chciałem zaproponować mala zmianę co do zawadiaki. Niewiele osób nim gra dlatego proponuje zmienić mu umiejętność dodatkową. Mianowicie zamiast 1/8 na trafienie headshoota dać mu awp które zamraża na ok. 1-2 sekundy. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Zadnego zamrazania to nie diablo mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No cóż, to może jakas inna modernizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Tylko Skill 0 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Proponuję zamiast 1/8 na HS wgrania mu np 1/3 z awp albo 1/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Hmm... może np. żeby zachęcić do gry tą klasą, 1/4 HS Lub 1/2 z AWP. (Przykłady) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pytanie "z innej beczki". Po co modernizować klasy ?? Można dodać nowe. Myślę , że klasy są dobre i nie potrzebują modernizacji. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jestem za awp 1/2-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jakoś nie bardzo mi pasuje AWP do tej klasy postaci. Ale wgram na próbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi