Bede Szarpal Jak Reksio 0 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Bede Szarpal Jak Reksio Szynke Koniu 22:16:44 koniu chciałbym sie dowiedzieć za co ty mi dales bana jak ja sie zrespilem u was na respie i ci poprostu zabilem -.- więc nie wiem za co ten ban miał być i po 1 ja ss'y nwm czemu jeszcze ani razu nie przyszły mi na kompa na windows 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Możesz mówić jaśniej? Nic nie zrozumiałem. A jesli chcesz pogadać z koniem lub go o cos zapytać to od tego jest pw, ponieważ nie widzę aby ten temat był napisany w formie skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Mam bardzo podobne zdanie jak "Shikkibane", JEST TO PUBLICZNA ROZMOWA Z ADMINEM, NIE JEST TO SKARGA. "Bede Szarpal Jak Reksio"- Pisz prywatną wiadomość do "kon1u". Myślę, że temat powinien być zamknięty. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 1. temat powinien być zamknięty 2. gracz powinien być nagrodzony warnem (to nie jest dział do prowadzenia konwersacji) 3. ss-y dostałeś bo siedziałem na Spect i Cię sprzawdzałem i Twoja gra wydała mi sie podejrzana 4. nie wiem jakim cudem nie masz ss-ów (prawdopodobnie nie potrafisz ich znależć) 5. BRAK SS-ÓW = BRAK UB Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Wiele osób spamuje mi jak wrzucić ss'y , czas na PORADNIK!UWAGA"A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy."A więc gdy dostaniemy bana i musimy wstawic sreen'y robimy tak jak napiszę krok po kroku.1.Wchodzimy w "mój komputer"-----> Dysk lokalny (C:)---> Program Files2.Teraz zależy od tego czy mamy Steam czy NS.a) NSb)Steamadd.a1. Wchodzimy w plik Counter-Strike 1.6 --->cstrike_polish (Tutaj ss'y ilosc ss'ow powinna wynosic 5)2. Kopiujemy nasze screen'y na pulpit.3. Następnie naciskamy prawy przycisk myszki i zamieniamy nasze screen'y w paczkę .rar4. Następnie wrzucamy na dowolny hosting nasz plik pulpit.rar, np. http://www.speedyshare.com5. Jesteśmy w końcowym etapie. Robimy nowy temat w dziale Prosby o UnBana uzupełniamy go wzorem (temat "WZÓR PROŚBY O UB" i wrzucamy ten link do pobrania ss'ow.Wzór do wstawiania ss'ów. http://forum.cs-clas...ór-prośba-o-ub/Czas na steam!add.b1. Wchodzimy w "mój komputer" -----> Szukasz folderu gdzie masz zainstalowanego Steam'a ----> steamapps ----> common ----> Half-Life ----> cstrike_polish i tutaj znajdują się nasze ss'y.2. Kopiujemy nasze screen'y na pulpit.3. Następnie naciskamy prawy przycisk myszki i zamieniamy nasze screen'y w paczke .rar4. Następnie wrzucamy na dowolny hosting nasz plik pulpit.rar, np. http://www.speedyshare.com5. Jesteśmy w końcowym etapie. Robimy nowy temat w dziale Prosby o UnBana uzupełniamy go wzorem (temat "WZÓR PROŚBY O UB" i wrzucamy ten link do pobrania ss'ow.PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM SS? CZYTAJ! /wziete z forum/ BY -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi