Wassup 59 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Siemanko, jako iż mamy dział na forum Counter Strike:GO, proszę administracje, aby dodali jeszcze Wymiana Skinów/Pochwal się swoimi skinami czy coś takiego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Mamy już temat Pogaduchy i tam to można zrobić, ale to co ty nasunąłeś to też jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 trochę tam jest pusto ogólnie, tylko moje 3 poradniki. Postaram się dodać kilka informacji do tego działu a twój pomysł jest bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Pisać poradniki, a wrzucić screena z własnego ekwipunku to dwie różne rzeczy. Myślę, że zainteresowanie takim działem byłoby spore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Powiem tak, można nie trzeba :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Powiem tak, można nie trzeba :disdain: Powiem tak, nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dodano "poddział" Pochwal się swoimi skinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi