krrooopek 35 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Chciałbym złożyć propozycje dorzucenia pluginu interadminvoice na FFA. Jest to przydatne w wielu sytuacjach, podczas komunikacji przy obserwacji itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Poprosze o opinie innych adminow najpierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Wydaję mi się, że pomysł nie najgorszy. Można by to wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ja również myślę ze to dobry pomysł, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 F5 bo chyba mało kto tu zagląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 VOICES MANAGEMENT - posiada wszystkie funkcje jeśli chodzi o rozmowy gracz - admin / admin - admin To jest plugin którego potrzebujemy. Proszę już któryś raz z kolei o to. Ofc jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jeżeli wprowadzacie na FFA,to może od razu na CoD'y?Ogólnie jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi