chief keef 1 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Cześć Damianie! Przemyślałem swoje zachowanie (jednak perm i odpoczynek zrobił lepiej dla mojej świadomości). Przepraszam cię za zachowanie i liczę na twoją łaskawość, co dałoby mi unbana. Chief Keef ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 podaj sid lub ip Przeprosiny przyjete. Pamietaj o kulturze , masz nie klac przez mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chief keef 1 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 SID - 0:1:19780526 Jeszcze raz dzięki wielkie Damian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi