Grzywka 31 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Siemanko Chciałbym nawiązać temat darmowego VIP'a w godzinach 22-7. Jak zauważyłem dnia 06.07.2014 od razu po zmienie mapy po godzinie 22 wszystko zaczeło się psuć. Mapa scrushowała się 5 razy a potem wywalało co chwilę po +5 osób. Dlatego składam zapytanie a zarazem prośbę o wyeliminiwanie tego uprzykrzającego graczom czynnika. Z góry dziękuję o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam Grzywka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Co prawda to prawda. Ja zauważyłem tylko tyle, że wyrzuca ludzi z serwera (także mnie) i są na serwerze o wiele większe lagi, są momenty gdzie każdemu ping skoczy do około 1000, przytrzyma minute i zejdzie do normalnego stanu. Więc jestem tego samego zdania co kolega wyżej, lub jakoś naprawić w/w błędy. Noooo i te nieszczęsne fleshe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Można te godziny przesunąć jak Rybak zrobił to na codzie 350 -> z 22 - 7 na 4 - 12 w południe.Ale ciekawe właśnie czemu tak laguje z tym vipowskim pluginem....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jestem tak samo za usunięciem vipa, bo non stop wyrzuca ludzi z serwera oraz laguje cały serw, a pożniej gracze piszą i się plują za co kick? Dlaczego dostałem kicka? ITP:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja jestem za tym aby vip był o 24-8 akurat mniej osób gra o tych porach to by nie było takich problemów z wyrzucaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Moge zrobić tak 23 - 7 24 - 7 4 rano - 12 Za czym wy jesteście tak aby dobrze się wam grało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To jakbyś mógł to daj 24-7 niech się tym nocnym markom dobrze gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 24-7 lepiej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 tylko ze to nic nie da ze bedzie mniej osob bo w nocy jak gralem 5 na 5 to tez wywalalo ale lepiej juz od 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ale to nie przez tego vipa wywalało. Tylko przez nadmiar wiadomości pokazywanych na sayu. Juz to edytowałem i nie powinno wywalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 teraz wywala mnie jeszcze czesciej i wywala pol lub caly serw na raz. wywal tego vipa, nie jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Na 350 nie ma absolutnie takiego problemu także nie wiem co się dzieje. Na chwile obecną plugin usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi